Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.


Témata - klemat

Stran: [1]
1
Obecná diskuze / Padáky
« kdy: Září 27, 2011, 08:51:46 dopoledne »
Chtěl bych přes zimu pořešit výrobu a montáž padáků.Vím že se to tady v sekci "doplňky" už řešilo a byly tady  ke stažení i výkresy. Těď když jsem si je chtěl stáhnout tak jsem zjistil že jsou všechny odkazy už nefunkční. :-[  Mohl by mi prosím někdo ty výkresy hodit do mailu?
Dík

2
Obecná diskuze / Zimní spánek?
« kdy: Březen 01, 2011, 08:00:20 odpoledne »
Zdravím zdejší osazenstvo.Po skoro dvaceti letech jsem se odhodlal vrátit se do řad motorkářů. Měl jsem na to poměrně (spíš víc než míň) omezenej rozpočet a po delším pročítání inzerátů a rozvažování mezi Dominátorem a Pegasem se z toho nakonec vyvrbilo KLEčko  :) Doufám že týhle volby nebudu litovat,byť moje "mašina" se už věkem řadí téměř mezi veterány. Potěšilo mě, že existuje fórum specializující se na tyto stroje. Možnost stáhnout si např. manuál v češtině je super. Ale malinko mě zaráží malý počet nových příspěvků tady na fóru. Mám to chápat jako přechodnou sezónní záležitost související s pokračujícím zimním spánkem, nebo jste už všichni svoje Kawy prodali a přesedlali na lepší stroje? ???

Stran: [1]