Ostatní > Pokec o všem možném i nemožném

Už nebudu jezdit na KLE, ale ...

(1/5) > >>

ladin:
na výstavě motocykl jsem se rozhodl, že vyměním KLE za Varadero (tedy starší). Osud to zařídil jinak. Včera jsem se dohodl na jiné koupi: Triumph Tiger 900i, r.v.99, má to válce v řadě jako KLE, ale o jeden víc :-) Jel jsem se na ni jen podívat a ujistit se že se mi ta motorka moc nelíbí, stejně jako mé drahé polovičce, ale oba nás na živo docela očarovala. Je zkrátka jiná než japonci a nádherně ovladatelná a pohodlná, no přivezu ji na sraz ukázat  ;) Mimochodem byla to včera moje první letošní projížďka, sice krátká, bez helmy a v dešti, ale i tak krásná  :) 

labakov:
Tak to gratuluji ke krasnemu stroji, myslim ze sis vybral nadhernou motorku s obrovskym charakterem. Varadero je proti tomu naprosto anonymni, bezpohlavni motorka.

Ja se poprve projel v sobotu (trochu dal nez jen abych vyzkousel jestli radi prevodovka), ale bylo to krasny - poprvy od srpna kle jelo. Sice jsou tam jeste nepodstatny detaily jako nefunkcni palubovka, ale to se doresi:-)

marty:
Koukám koukám a samo gratulace. Jsem na ni zvědav a na srazu ji okouknu.

Já místo moto jízdy jsem jezdil v Alpách jako ďas. Zatím moto rozloženo a doufám, do týdne co odladím karbece budu ready.

P.S. Takže KLE trika budou ležet ladem.  :'(

klerk:
To Ladin:mluvíš mi z duše,po kle bude Triumph Tiger 955i.

ladin:
Co vám budu povídat, zaujala mě cena, tak jsem se jel mrknout, no a na místě mi ta motorka fakt nějak padla do oka a hlavně do ruky, zítra navečer si pro ni jedu, tak doufám že nebude moc pršet, ale i kdyby, tak to těch 70 km zpoza Budějic vydržím :-)

No a KLE trika budu nosit z nostalgie. Opustil bych ho snad jen ve prospěch nějakého neodbytného KLEčkaře  ;D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi