Ostatní > Příslušenství pro motorkáře

příslušenství pro údržbu mého MOTA

(1/2) > >>

marty:
Založil jsem toto téma protože jsem našel zajímavou věc na údržbu. Znal jsem to Louise ale teď je to k máni i zde.

http://www.motech.cz/ketten-max-cistic-retezu-p-16822.html

třeba to někdo využije  ;)

marty:

--- Citace: marty  Březen 25, 2009, 09:19:18 dopoledne ---Založil jsem toto téma protože jsem našel zajímavou věc na údržbu. Znal jsem to Louise ale teď je to k máni i zde.

http://www.motech.cz/ketten-max-cistic-retezu-p-16822.html

třeba to někdo využije  ;)

--- Konce citace ---

dnes to  došlo a suprově sem si vyčistil řetěz a to jsem nevěděl do zadní části se pak stříká mazáníčko a krásně se akorát namaže řetěz.

to jen aby nestála řeč.  8)

yorkie:
tak jsem si to taky objednal

labakov:
to ja uz jsem v dalsim levelu - minuly rok jsme okoukali automaticky mazani retezu - a nic jinyho uz nechci. Mam homemade elektronickej system skladajici se z flasky oleje, par hadicek, elmag ventilu puvodne ze stary skodovky na lpg a kousku trubicky puvodne brzdove na favorita. Navod pro elektronickou cast tady: http://www.volny.cz/hampster/mazani/amaret.html naklady byly tak 300 - elektroniku me udelal kolega v praci za cenu dilu (150kc) a zbytek je flaska oleje tridy M6A:-) a par metru hadicky. Ventil byl na vrakaci zdarma. Ja na tom mam najeto asi 2000km k naproste spokojenosti, kamaradi kolem 5ti tis uplne bez problemu a bez udrzby retezu

O retez nyni neni zadna udrzba, retez je krasne cistej, bez prachu, spiny.... jedina nevyhoda je, ze odletujici retez trochu zasira zadni rafek - a tak trochu okolo, to podle toho kolik odhadnu ze tam mam poustet a davam moc (mam potenciometr na palubovce). Ale ta spina na rafku je proste mastnota s prachem - utre se hadrou behem chvilinky, v porovnani s praci na udrzbu retezu je to nesrovnatelny. Navic ten retez je ted porad krasne cisty a namazany a nemusi se kupovat cistice, spreje - proste motorovy olej za par korun.

petr-ikarus:


   
Zdravím. ČÍM mažete řetěz na Versysu. U nás stojí sprej 400kč coš je dost. Ví někdo o něčem levněším,ale kvalitním? Díky.
Co dnes, jezdili jste? Na Valašsku krásně a spousta motorek. Také jsme se srazili a pokecali, asi 15. Mezi nimi nový Trenér, cestovní moto-moc pěkné.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi