Zdravim bando. Máme menší problém... Majitel penzionu po mně chce rozhodnutí, pokud si budeme penzion rezervovat celý, bude po mně chtít nehledě na to kolik nás přijede 24.300 Kč za oba dny, případně 12.150 Kč na 1 den. se snídaní, tzn. 450 Kč na osobu/den. Jak vás znám, někdo přijede jen na 1 den a třeba Láďa kterej bydlí kousek nevim jestli se mu bude chtít platit za ubytování 30km od baráku... Pokud penzion nezarezervuji celý /27 míst/, tak nám budou účtovat ceny dle ceníku /mrkněte na to, ale vychází to se snídaní průměrně o kilo víc s tím, že apartmánové pokoje jsou výrazně dražší/. Když nezarezervuji, tak taky hrozí riziko, že nějaká firma bude chtít celý penzion třeba 3,4 týdny dopředu a máme smůlu /a v září býva firemních akcí hodně/. Pro mě je to dost velké riziko se upsat na 24.300 Kč za jakýchkoli okolností a počasí. Nevim co bych dělal, kdyby vás přijelo třeba 15 na jeden den a zůstalo by 10 na oba dva dny, to by mě stálo šílenej balík. Návrhy? Prosím rychle a konstruktivně, musím to vyřešit nejpozději příští týden, zatím jsem zálohu 5000 Kč eště neposlal. Děkuji všem