Autor Téma: Držáky bočních kufrů  (Přečteno 10224 krát)

maajkee

• Nov
  • *
    • Zobrazit profil
Držáky bočních kufrů
« kdy: Červenec 20, 2009, 11:09:49 dopoledne »
Máte nějakej tip kde je sehnat levnějc než jsem je viděl na netu kolem 5 tisíc, to mi přijde strašně moc, kamarád koupil nový i se zadním nosičem na XJ 600 za 1500,- :) Když bych měl koupit držáky za 5 a nějaký nejlevnější 2 boční kufry tak jsem na 10 tisících a to mi přijde fakt moc na takovou motorku.

Díky za jakejkoliv tip.

marty

• Star
  • Versys 07
    • Zobrazit profil
Re: Držáky bočních kufrů
« Odpověď #1 kdy: Červenec 20, 2009, 04:16:14 odpoledne »
A co normální brašny ty se ti nelíbí ?  ::) Já je měl a v poho. Je otázka velikosti ale jinak nechtěl jsem moc investovat a zbalit se.

M
dříve KLE500 r.v.98 - teď Versys 650 r.v. 07

maajkee

• Nov
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Červenec 20, 2009, 07:37:23 odpoledne »
No, já nesnáším zipy, to je peklo, mám zkušenost z cyklobrašen, když se ti 500km km od domova posere na bašně hlavní zip tak je to docela na hovno. Máš tip na nějaký?

marty

• Star
  • Versys 07
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Červenec 20, 2009, 09:24:43 odpoledne »
Já měl na KLE tyhle

http://www.obchod-stranky.cz/novelmoto/eshop/1-1-Zavazadla/2-2-Textilni-brasny-sedlove/5/9-Sedl-brasny-Moto-Detail-Plus-2x15l-par

+ kufr a tanvak a poho pro dva a víkend. Je to z Louise a pokud se tam nepojedeš nebo nechceš udělat velkej nákup přes internet tak tady je to lepší jinak já objednal přímo z Louise ale připrav se na 20 E pošta. Při pořádným nákupu se to vyplatí.

M

labakov

• Mlad
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Červenec 21, 2009, 07:56:29 dopoledne »
Tak si najdi nejakeho sikovneho mechanika/zamecnika a prekecej a zaplat ho at ti udela nosice. Pokud to bude na plne komercni bazi, tak te nosice nevyjdou levneji nez ty kupovane. Pokud to bude kamarad, tak levneji. Zalezi jen na tvych schopnostech a znamych. Ja jsem si je take delal s kamaradem (resp. jsem mu pricmrndoval). Kdyz se na tu motorku nekdo podiva, kdo uz nekdy nosice delal, tak uvidi pripojne body.

A pokud to chces mit bez starosti a profesionalne, tak www.bighusky.cz napis tam a zeptej se jestli uz delal nosic na KLE a kolik by to pripadne stalo.

Ale to kdyz si pocital ze by te vysly nosice a kufry na 10000 si pocital dobre ... kdyz to budes mit levny - ja jsem si delal nosice i kufry sam s kamaradem a jsem v nakladech tak na 7000 - a to v tom neni zadna prace nikoho z nas.

petr-ikarus

• Mlad
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Červenec 21, 2009, 10:35:20 dopoledne »
Ahoj- ivanversys ma uděláné držáky na kufry s opěrek od kancelářské židle a vůbec to nevypadá štatně. Napiš mu a uvidíš.
Mám foto, ale zatím to neumím dát do fora.

Libor

• Mlad
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Červenec 21, 2009, 09:18:26 odpoledne »
Já na toto téma jsem už možná otravný,a už nevím,komu všemu jsem to radil,snad už ne aji tobě,když tak sorry. Jak píšou i jiní, u Louise, nosič na KLE mám od nich za 119 EUR,Artikelnummer 10022687, a taky pošlu foto držáků na motce a aji s mojima kuframa od Huskyho, jak tu taky zaznělo. Já 100% spokojenost.

honzam

• Nov
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Červenec 22, 2009, 01:58:50 odpoledne »
Já měl na KLE tyhle

http://www.obchod-stranky.cz/novelmoto/eshop/1-1-Zavazadla/2-2-Textilni-brasny-sedlove/5/9-Sedl-brasny-Moto-Detail-Plus-2x15l-par

+ kufr a tanvak a poho pro dva a víkend. Je to z Louise a pokud se tam nepojedeš nebo nechceš udělat velkej nákup přes internet tak tady je to lepší jinak já objednal přímo z Louise ale připrav se na 20 E pošta. Při pořádným nákupu se to vyplatí.

M

Ahoj a jak jsi to mel uchycene na KLE? Nemas fotku? Mel jsi to pod sedlem nebo pod kufrem jak je to na obrázku? Díky

marty

• Star
  • Versys 07
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Červenec 23, 2009, 11:38:47 dopoledne »
Fotku nemám ale přidělal jsem je jednoduše. Tyhle brašny mají tři popruhy na suchý zipy. Dva v horní části a jeden v dolní části. Ty dva jem hodil na sedlo spolujezdce a ten spodní jsem sepnul v prostoru nad kolem. Rezerva tam byla a kolo si nikdy o to nešmějklo ikdyž jsme jeli ve dvou. 

mchatym

• Nov
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Srpen 18, 2009, 04:14:27 odpoledne »
Ohledně nosičů,mám tento na tři kufry   http://www.givi.it/Fitment-kits/Wingrack/Wingrack          .Ale musíte sehnat nějakého dealera u nás,můj už není
« Poslední změna: Srpen 18, 2009, 04:16:06 odpoledne od mchatym »