Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.


Témata - Jack

Stran: [1]
1
Sraz podzim 2010 / Sraz podzim 2010 info
« kdy: Květen 27, 2010, 02:26:19 odpoledne »
Zdravím všechny "klečkaře"! Tak jsem se do toho pustil s vervou. Obvolal jsem oba penziony (Orlík a Ještěd) a první nepříjemnosti se začaly kupit. Zaprvé termín.
V penzionu Liškův Mlýn http://www.liskuvmlyn.eu je bohužel první 3 víkendy v září obsazeno - svatby, a mají už zaplacené zálohy. První teoretická možnost je na víkend 24.-26.9., ale provozní mi to ještě musí potvrdit. Mají na tento termín ústní předrezervaci, zase nějaká svatba. Řekl jsem mu, ať se pokusí nám na termín uvolnit celý penzion (kapacita ca 30-35 lidí), že bych byl ochoten příští týden poslat zálohu. Místo je to fakt nádherné, byl jsem tam ubytovaný už několikrát, dokonce jsme tam s manželkou byli na mini svatební cestě.
Druhá možnost - penzion Horka pod Ještědem http://www.horkapenzion.cz , tady mi provozní řekla že vůbec neví jestli ještě v září budou fungovat, takže to je KO.

Prosím Vás všechny o postřehy a případné jiné návrhy, ať už se bude jednat o ubytování nebo termíny. Za mě je ten termín 24.-26.9. v pořádku, co jsem mluvil s Bídžejem, taky ok. Aby mohl Ludva s Věrkou na sraz, vše před 17.-19.9. je pasé. Pokud by Liškův mlýn selhal, budu se shánět po jiné alternativě. Rozhodně to budou Čechy, náměty vítám ;)

2
Pokec o všem možném i nemožném / Myč roku 2008
« kdy: Listopad 04, 2008, 05:00:05 odpoledne »
Vyhlašuju soutěž o nejlepšího myče (ne Mitche Bukanána ani kopacího míče). Soutěž bude probíhat tak, že se přihlášení soutěžící dostaví na místo konání soutěže (upřesním) a na referenčním značně zahnojeném motocyklu japonské proveninece se pokusí ze všech sil ho dostat do původního, nebo ještě lepšího stavu. Vítězem bude ten, koho jednomužná porota (já) vyhlásí. Po dobu konání soutěže bude k dispozici nealkoholické občerstvení, dietní sučenky DIA a odpovídající množství mycích prostředků a vody (na příděl). Vítěz si odnese hodnotné ceny - diplom, foto s pořadatelem a samozřejmě vítězný pocit z dobře odvedené práce.
Ale pozor, očekává se vysoká účast a tvrdá konkurence, tak se hlašte co nejdříve.

Zdař Bůh

3
Pokec o všem možném i nemožném / Letošní kilometry
« kdy: Září 29, 2008, 04:19:09 odpoledne »
Mě tak napadlo, kolik kdo letos ujel kiláků v sedle? Já zatím 8000 km v naprosté spokojenosti a bez poruchy :) Co ostatní?

Stran: [1]