Kawasaki KLE 500 > Technika

Airbox

(1/8) > >>

klerk:
Nevíte někdo,jak se může dostat benzín do airboxu?Navíc začal benzín vytékat silnou hadicí zespoda boxu,hadice je zakončena takovým dudlíkem,ale je roztržený,vadí to něčemu? Napřed jsem myslel že teče přepadem z nádrže, bral jsem plnou,ale z přepadové hadičky ani nekáplo,tak opravdu nevím.

ladin:
Jo tak tohle se mi stalo po zimě, přilepily se ventilky v karburátorech a benzín šel do aiboxu a ven tou hadičkou. KLE nešla ani natočit. tak karbecy ven, rozebrat, očistit ty ventilky a bylo vše OK.
Níže je odkaz na složení karbecu a ten ventilek co byl přilepen má číslo 16030
http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycles/showschematic/m4518sch73364

klerk:
Dík za tip,ten benzín byl z plovákové komory? Byl jsem si zkontrolovat mašinu,nic z toho už neteče,nemohlo jít o nějaký náhodný kolaps?

ladin:
Samozřejmě to může být chvilková záležitost, ale pokud se to bude opakovat, myslím že to bude ten ventilek. Benzín teče pouze když se motor točí a saje benzín z nádrže.

labakov:
to samy se me stalo taky - nahodne protikaly karburatory, problem byl v jehlach - u me uz byly vymackany a musel jsem je vymenit za novy.

Rozeber karburatory, zkontroluj jehlove ventily - muzou byt zalepene, vymackane, nebo tam muze byt jen nejaky bordel pod ventilkem.

Overit funkci ventilku muzes tak, ze na nadrzi zapnes kohout na pri a nesmi vytikat benzin.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi