Kawasaki Versys > Příslušenství / doplňky

Jaký dáváš gumy na versyse nebo jiný vaše miláčky

<< < (2/2)

petr-ikarus:
Ahoj Marty
Co blbneš je to vyvážené, tak to tak nech ma to co do sebe.
Dělal jsem v servisu a něco o tom vím, není to tam pro srandu je to pro to, aby pneu neházela a co ti udělá guma v zatáčce bez vyvážení když háže si domysli sám, tak neblbni kvůli parádě.

marty:
Otázka zní zda vyvažovat staticky nebo dynamicky. Já ji mám po Dynamice ověnčenou 50 g na dvou protilehlých stranách. Dnes ji zujem a přetočíme a uvidíme. Já ji nechám potom vyvážit jen staticky. Jeho mašina to umí taky a bude to o jednom závaží u středu a bude malý o tom jsem přesvědčen. Koho zajímá tahle problematika tak tady je článek. Po dvou dnech sosání informací jsem zase chytřejší.

http://www.cmn.cz/clanek-84/vyvazovani-kol

dám vědět výsledek M

marty:
Tak jsem po Statice a kolo mám vyvážené s 15 gramíky.  ;D ;D To je už jiný kafe.  ::)
Aspoň vím rozdíl mezy dynamikou a statikou a kde je potřebná.

M

bidzej:
No koukam, ty jsi teda eperimentator... :D No a co jsi nakonec dal za gumu? Po dnesni vyjizdce s Jackem budu muset taky menit a vidim to opet na Roadsmarta. Me tam vydrzel 13tis km...Na srazik bych uz asi nedojel  ;)

marty:

--- Citace: bidzej  Duben 07, 2010, 08:34:42 odpoledne ---No koukam, ty jsi teda eperimentator... :D No a co jsi nakonec dal za gumu? Po dnesni vyjizdce s Jackem budu muset taky menit a vidim to opet na Roadsmarta. Me tam vydrzel 13tis km...Na srazik bych uz asi nedojel  ;)

--- Konce citace ---

Jak Eperminátor  ;D ;D Byl jsem nucen zjistit co je špatně protože jsem nechtěl mít závaží na kole jako náramek  :( . Koupil jsem zase Roadsmart.

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi