Srazy, vyjížďky > Srazy 2018

Sraz jaro 2018

(1/2) > >>

Libor:
Nejde mi založit samostatné nové téma tak píšu sem. Jarní sraz 2018 bude 4-6.květen v Orlických horách, trasa a místa kde se zastavíme mám už namyšlené, jen na jaře projedu. Místo ubytování sem napíšu asi zítra - čekám potvrzení. Připíšu i pokyny k rezervaci ubytování. Píšu také Bídžejovi s prosbou o zřízení samostatného tématu sraz jaro 2018 a o zřízení přihlašovací tabulky. Trvalo mi to, sorry.............

bidzej:
Tabulka pro přihlašování na jarní sraz http://www.kle500.com/sraz2018_1.php

Libor:
Takže přátelé, kamarádi :-) jarní sraz: 4-6.květen 2018, místo konání penzion Na staré cestě, Deštné v Orlických horách,  http://nastareceste.cz/. Blokl jsem tam do 18.3. celkem 16 míst v pokojích:
3 x dvoulůžkový
1 x apartmán 2+2
1 x apartmán 4+2
Čili do toho 18.3 si tam každý rezervujte něco z toho (heslo zní „Hájek motorkáři“), zaplaťte zálohu a je to. Po 18.3 neobsazené pokoje uvolní pro jiné hosty bude-li  o ně zájem. Nemůžu po něm chtít držet nám je dlouho. Když nás bude více než těch 16 tak čím dřív zarezervujete tím líp, má zatím volné i jiné další pokoje.
Cena 430 Kč/os/den vč. snídaně. Večeři si každý vyberete na místě. Buď bude na výběr z několika jídel, nebo z celého jídeláku, ještě nevím.
Program: příjezd pátek 4.květen odpo/večer, v sobotu vyjížďka horami i nehorami, návštěva unikátního komplexu pevnost Josefov + možná ještě něco, oběd někde, upřesním vč. trasy, zatím mám jen nahozené v mapě. Projedu na jaře. Neděle odjezd.
Doufám, že vám to bude líbit a NAZDAR ! :-)

ManyKLE:
Zdravím,jsem rád že bude sraz,nicméně nepodpořím účast.Má škoda.5-8.5. trávím(e) prodl.víkend v Peci.Ať se srázek vydaří.

Libor:
Včera projeta (věřím že pěkná) trasa cca 190 km cca 3:30h čistého času https://mapy.cz/s/2Acs5, ovšem budou na ní zastávky, že. Označení start cíl (samozřejmě ubytko v Deštné) si nevšímejte, neodpovídá, ani body na trase, s tím jsem neměl čas si hrát. Šlo mi jen o to ukázat vám tu trasu. Zastávky na ní jsou:
- pevnost Josefov
- oběd Týniště n.Orlicí
- na kafe Kašparova chata v Bartošovicích v Orl.Horách, protože je stojí na vyhlídce a je tam krásný kraj
- a po cestě po krásné horské silničce pěkným krajem zpět do Deštné podél polské hranice možnost zastávky na http://www.orlickehory.net/mista/zemskabrana.htm
Zjistil jsem taky, že borec co u něj budeme bydlet taky jezdí.. :-) Ubytko najdete, jsou na něj u odbočky z hlavní co prochází Deštným hned 3 směrovky na jednom místě:-)
Těším se ahoj, Libor

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi